SJ LifeMag - шаблон joomla Новости

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ποιοι έχουν μεγαλύτερη ροπή στην απιστία, σύμφωνα με τους επιστήμονες; 

Οι άντρες δύσκολα επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μία σχέση και ακόμα πιο δύσκολα εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Γι΄αυτό άλλωστε και οι γυναίκες δυσκολεύονται να τους καταλάβουν. Τι είναι αυτό που ψάχνουν τελικά οι άντρες σε μία σχέση;

Σαν σήμερα

1493: Ο Χριστόφορος Κολόμβος ξεκινά για την τρίτη του αποστολή.

Πολύ συχνά καθαρίζουμε διάφορα αντικείμενα και σημεία του σπιτιού με χαρτί κουζίνας επειδή το βρίσκουμε πρόχειρο και μας είναι πιο εύκολο.

Συχνά αναρωτιόμαστε για το κάθε πότε πρέπει να καθαρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα του σπιτιού, όπως για παράδειγμα τα σεντόνια σας, τα φωτιστικά ή τις κουρτίνες μας.

Εάν είστε άντρας θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα κουμπιά στο πουκάμισό σας βρίσκονται στην δεξιά πλευρά. Αν, πάλι, είστε γυναίκα, θα θεωρείτε ότι τα κουμπιά στα πουκάμισα βρίσκονται πάντα στην αριστερή πλευρά.

OK, κανείς δεν τρελαίνεται να καθαρίζει το σπίτι. Με αυτά τα τρικ ίσως η βαρετή αυτή διαδικασία γίνει κάτι σαν παιχνίδι.

Σαν σήμερα

622: Ολοκληρώνεται η Εγίρα, η μετοικεσία του προφήτη Μωάμεθ από τη Μέκκα στην πόλη Γιατρίμπ, που αργότερα θα ονομαστεί Μεδίνα. Αφορμή για την απόδραση του Μωάμεθ από την πόλη της Μέκκας στάθηκε η αποκήρυξη των ιδεών του από το νέο αρχηγό της δυναστείας των Κουρές, Αμπού Ζαλ. Η χρονιά θα…

Σαν σήμερα

1719: Το Λιχτενστάιν κηρύττει ανεξαρτησία από τη Γερμανική Αυτοκρατορία.

Η ομάδα της ΕΘΟΠΑΚ έχει μια οργανωμένη οικογένεια εθελοντών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση καταστροφών.

Το πλυντήριο πιάτων λύνει τα χέρια κάθε νοικοκυράς και αποτελεί μια από τις πιο πρακτικές συσκευές της κουζίνας.

Σε μια από τις σημαντικότερες περιοχές συλλογής άγριων μανιταριών του ελλαδικού χώρου, έχουν μετατραπεί τα Γρεβενά, χάρη στις προσπάθειες των ντόπιων μανιταρόφιλων.

Για πρώτη φορά οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι οι υψηλής ενέργειας κοσμικές ακτίνες που «βομβαρδίζουν» τη Γη,

Στη συνέχεια, στο βόρειο ημισφαίριο η μέρα θα μικραίνει και η νύχτα θα μεγαλώνει, ώσπου η τελευταία θα φθάσει στο ζενίθ της στο χειμερινό ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου.

Η ομάδα της ΕΘΟΠΑΚ έχει μια οργανωμένη οικογένεια εθελοντών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση καταστροφών.

Αρκετές από τις συσκευές που έχουμε όλοι στο σπίτι μας καταναλώνουν πολλή ενέργεια με αποτέλεσμα να έρχεται ένας φουσκωμένος ο λογαριασμός της ΔΕΗ.

Το πιο συχνό πρόβλημα κάθε βραστήρα είναι η συσσώρευση αλάτων τα οποία κολλάνε παντού στο εσωτερικό του. Ακόμη και κάποια δυνατά καθαριστικά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δυνατές και δύσκολες περιπτώσεις.

Η ομάδα της ΕΘΟΠΑΚ έχει μια οργανωμένη οικογένεια εθελοντών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση καταστροφών. Ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος αυτής της οικογένειας ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε αν το θέλουμε!. Σου παρέχουμε τις γνώσεις ώστε να το κάνεις σωστά και με ασφάλεια!!!.Οι γνώσεις…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε ρεπόρτερ του THOUSANDNEWS.GR και εσείς. Στείλτε μας κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο στα email μας:

info@thousandnews.gr

thousandnews.gr@gmail.com

 

ΑΡΘΡΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα καθ' όλη την διάρκεια της μέρας; Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι...