SJ LifeMag - шаблон joomla Новости

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H ροή ειδήσεων (news feed) του Facebook πρόκειται σύντομα να αλλάξει, με δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της να αποκτούν ένα νέο look.

Όλοι οι λάτρεις της μουσικής έχουν στο κινητό τους την εφαρμογή Shazam, η οποία “ακούει” μουσικές ηχογραφήσεις και μπορεί να αναγνωρίσει τον καλλιτέχνη και τον τίτλο του κομματιού. Οι λάτρεις του φαγητού από την άλλη έχουν -ή μάλλον θα έχουν πολύ σύντομα- την εφαρμογή Pic2Recipe.

Τη μεταφορά δεδομένων μέσω πολυπλέκτη κυμάτων τεραχέρτς (terahertz) πέτυχαν για πρώτη φορά Αμερικανοί και Γάλλοι μηχανικοί. Το επίτευγμα θα επιτρέψει την ακόμη ταχύτερη μεταφορά ασύρματων δεδομένων (Wi-Fi) στο μέλλον, με ταχύτητες αδιανόητες, έως και 100 φορές μεγαλύτερες από τις σημερινές.

Στα χωράφια του YouTube, του Netflix και των παραδοσιακών τηλεοπτικών δικτύων αποφάσισε να μπει το Facebook.

Για ακόμη ένα μήνα, το Facebook απέδειξε πως ξέρει να επιλέγει τις επιχειρηματικές του κινήσεις.

Νέα, σύγχρονα εργαλεία για την τουριστική της προβολή αποκτά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής για το έτος 2017. Πρόκειται για την εφαρμογή “Thessaloniki 360ο Edition για κινητά και tablets ”, που δίνει έμφαση στην τρισδιάστατη παρουσίαση των σημαντικότερων σημείων ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης με τη χρήση…

Το Facebook φαίνεται πως θέλει να επεκτείνει την όχι και τόσο δημοφιλή λειτουργία Facebook Stories στους υπολογιστές.Μπορεί τα Instagram Stories να έχουν καθημερινά περισσότερους από 250 εκατομμύρια χρήστες όμως τα Facebook Stories δεν πάνε και τόσο καλά και γι’ αυτό το λόγο το Facebook κάνει προσπάθειες για να προωθήσει την…

Το διάσημο κοινωνικό μέσο φαίνεται πως ετοιμάζει δυο νέες «έξυπνες συσκευές» με Android λειτουργικό.

Μετά τα πολλά αρνητικά σχόλια ανθρώπων που έχουν φτάσει να «αγαπούν» το πρόγραμμα γραφικών Paint, η Microsoft αποφάσισε τελικά να μην το «σκοτώσει».

Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της NOVA μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Δ.Σ. της Superleague. Τι αναφέρουν οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού και πως σκοπεύουν να κινηθούν.

Το Dvmap, το νέο κακόβουλο λογισμικό το οποίο μπορεί και μολύνει συσκευές Android έκανε την εμφάνιση του στο Google Play.

Η Bethesda κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τον πολυαναμενόμενο τίτλο της “The Evil Within 2”

Δύο χρόνια μετά την παρουσίαση των πρώτων Google glasses, η Google παρουσίασε το νέο Glass Enterprise Edition τα οποία απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες.

Το δικό του συναρμολογούμενο τηλέφωνο φαίνεται πως ετοιμάζει το Facebook με τη βοήθεια από παλιά στελέχη της Google.

Η Samsung θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο Galaxy Note 8 στις 23 Αυγούστου σε ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει στη Νέα Υόρκη.

Μπορεί να υπάρχει ένα link που ισχυρίζεται ότι σε οδηγεί στο να δεις ένα sex tape με πρωταγωνίστρια την γνωστή ηθοποιό Jessica Alba, αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Νέα οδηγία, που προωθούν οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές της Ε.Ε., απαγορεύει στους εργοδότες να αναζητούν πληροφορίες για τους υποψήφιους εργαζομένους, μέσω των προσωπικών λογαριασμών των τελευταίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν γνωρίζετε όμως το τηλέφωνο του ατόμου αυτού. Εάν έχει αποφασίσει να το μοιραστεί, τότε θα το βρείτε στο Gmail σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε ρεπόρτερ του THOUSANDNEWS.GR και εσείς. Στείλτε μας κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο στα email μας:

info@thousandnews.gr

thousandnews.gr@gmail.com

 

ΑΡΘΡΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα καθ' όλη την διάρκεια της μέρας; Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι...