SJ LifeMag - шаблон joomla Новости

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα διοργανώνει την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Pyeongchang 2018, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 4.30 το απόγευμα στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού.

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας « Ιωάννης Δ. Διαμαντής» (Αμοργού 29.Τηλ.: 2310 921660) σε συνεργασία με το Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πτυχιούχων Πανεπιστημίου διοργανώνει τμήμα εκμάθησης της Γαλλικής γλώσσας (6μηνης διάρκειας) για παιδιά Ε΄ Δημοτικού – μέχρι 12 άτομα.

Αφιερωμένη στη μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων της Ανατολικής Μακεδονίας, που την περίοδο της δεύτερης βουλγαρικής κατοχής βρήκαν φρικτό θάνατο στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, μετά τη συνεργασία των Βούλγαρων με τους Γερμανούς κατακτητές, είναι η ημερίδα που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, 21-22 Οκτωβρίου, στην Καβάλα, η πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα,…

Ξεπέρασαν τους 1.100 οι πολίτες και οι επιχειρηματίες που προσήλθαν στον Δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους από απλήρωτες κλήσεις για παραβάσεις του ΚΟΚ, δημοτικά τέλη ή φόρους, με την ευνοϊκή αποπληρωμή των έως 100 δόσεων.

Στις φλόγες τυλίχθηκε νωρίτερα όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας, στην Εγνατία οδό πριν τα διόδια του Προφήτη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Διήμερο διακρατικών δραστηριοτήτων με αντικείμενο την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης με σκοπό τη δημιουργία ολοκληρωμένων και βιώσιμων ενεργειακών στρατηγικών, στο πλαίσιο του έργου Empowering της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε στο Ιάσιο της Ρουμανίας.

Απολύτως ασφαλή είναι τα φάρμακα που διατίθενται από τα φαρμακεία της χώρας μας. Το διπλό barcode που υπάρχει στις συσκευασίες των σκευασμάτων μηδενίζει οποιαδήποτε απόπειρα να περάσει στη νόμιμη αλυσίδα πώλησης στην Ελλάδα κάποιο πλαστό φάρμακο.

  Μάστιγα αποτελεί η παράνομη πώληση πλαστών φαρμάκων μέσω του διαδικτύου όχι μόνο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά ακόμη και στη χώρα μας. Οι λαθρέμποροι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στο χώρο του φαρμάκου, διότι τα ποσά που παίζονται είναι απίστευτα υψηλά. Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι η…

"Ο ΚΌΤΣΥΦΑΣ … ΚΆΝΕΙ ΚΡΎΟ ΚΆΝΕΙ ΤΣΊΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΌΛΙΟ ΤΟ ΚΟΤΣΎΦΙ" - Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ 5-10 ΕΤΏΝ, ΜΕ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΉ.

Πόλος έλξης γεμάτος με εκθέσεις, θεματικά πάρκα, συνέδρια, πολιτιστικά γεγονότα και πολλές εκδηλώσεις είναι από σήμερα και για όλο το Σαββατοκύριακο το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση για τις επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης στις 26 Οκτωβρίου 1912, του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 και τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος.

Νέο προεδρείο απέκτησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ). Μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Κυριάκου Θεοδοσιάδη, Αργυρίου Αργυρόπουλου και Διονυσίου Ευγενίδη από τις θέσεις τους ως προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα αντίστοιχα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΣΘ συνεδρίασε χθες για να συγκροτηθεί εκ νέου προεδρείο.

Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη πτέρυγατης Βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή»της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Η ReHaBPub, η μοναδική pub ανταποδοτικού χαρακτήρα, την Τετάρτη , 25/10/ 2017 φιλοξενεί τoν κ. Άγγελο Μπάκα, σε ένα workshop/σεμινάριο με τίτλο: «Εισαγωγή στη δημιουργικότητα και το design»

Ως υποχρεωτική αργία για τα εμπορικά καταστήματα του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης ορίζεται η 26η Οκτωβρίου, ημέρα απελευθέρωσης της πόλης και εορτασμού του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου, όπως ενημερώνει ο Εμπορικός Σύλλογος, επικαλούμενος ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστα Γιουτίκα.

΄Εκθεση Ιστορικών Εφημερίδων του 1940 στην Καλαμαριά

Με τη φράση «ήρθε η ώρα να προχωρήσει η ανάπλαση» ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Τάσος Τζήκας, τόνισε πως δεν είναι μακριά η δρομολόγηση της ριζικής αναδιαμόρφωσης του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο fm104.9»,

Η ενίσχυση των περιφερειακών αγορών με διάφορες καμπάνιες και γιορτές αγοράς αποτελεί βασικό στόχο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα, καθώς ξεκινούν και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στις αρχές Νοεμβρίου, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου, Πάνος Μενεξόπουλος, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, « Πρακτορείο 104,9 fm».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε ρεπόρτερ του THOUSANDNEWS.GR και εσείς. Στείλτε μας κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο στα email μας:

info@thousandnews.gr

thousandnews.gr@gmail.com

 

ΑΡΘΡΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα καθ' όλη την διάρκεια της μέρας; Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι...