SJ LifeMag - шаблон joomla Новости

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις εξής επαρχιακές οδούς:

Για τη σημαντική δράση που αναπτύσσει προς όφελος της περιφερειακής σταθερότητας και της ευημερίας, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε το χρυσό μετάλλιο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα.

Την άποψη ότι η ανάπτυξη και αποδοχή των νέων τεχνολογιών, η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης υδάτων, αγρών και ζωικού κεφαλαίου και η θεσμική σχεδίαση και υλοποίηση κατάλληλων μέτρων, μπορούν να καταστήσουν ευκολότερη την προσαρμογή στα νέα δεδομένα της κλιματικής αλλαγής υιοθέτησαν οι συμμετέχοντες στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας που διοργάνωσε…

H εταιρία «Παπαποστόλου – Κέντρο Ιατρικού εξοπλισμού» στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και σεβόμενη την μακροχρόνια παράδοσή της στην κοινωνική της προσφορά προς τον πολίτη, δώρισε στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης έναν αυτόματο απινιδωτή για τις ανάγκες του.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:

Τον διακεκριμένο Έλληνα επιστήμονα, δρ. Αναστάσιο Μάλλιαρη, καθηγητή Χρηματοοικονομικής στο Τμήμα Οικονομικών και Χρηματοοικονομικής στο Quinlan School of Business, του πανεπιστημίου Loyola του Σικάγου, θα αναγορεύσει ως Επίτιμο Διδάκτορα της Χρηματοοικονομικής Επιστήμης, το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Με στόχο την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων σε Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία και ΠΓΔΜ, ώστε να μπορέσουν να πατάξουν το οργανωμένο διασυνοριακό έγκλημα  πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η 1η Τετραμερής συνάντηση των Αρχηγών των Αστυνομιών των τεσσάρων χωρών.

Σεισμός μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 11:38 στην περιοχή της Αρναίας Χαλκιδικής.

Στην κυβέρνηση που κρατούσε το τιμόνι της χώρας τον Αύγουστο του 2014 θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες για την πρόσφατη εμπλοκή στον διαγωνισμό πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), λόγω του θέματος που ανέκυψε την Παρασκευή, με την εγγυητική επιστολή.Την πεποίθηση αυτή εκφράζει, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό…

Αίτημα για άμεση συζήτηση για την κατάσταση στον ΟΑΣΘ και την ποιότητα των υπηρεσιών του σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης

  Τον Γενικό Διευθυντή της Διεθνούς Μόνιμης Γραμματείας του Δικτύου Πανεπιστημίων των Χωρών της Μαύρης Θάλασσας (Black Sea Universities Network–BSUN), Καθηγητή Eden Mamut, από την Κωνστάντζα της Ρουμανίας, υποδέχτηκε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας, ο οποίος αναλαμβάνει την προεδρία του Δικτύου για τα επόμενα δύο χρόνια. Στη…

Με το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα μοιραστεί φέτος η κοινότητα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τα χαμόγελα και τις ευχές που ανταλλάσσονται απλόχερα κάθε χρόνο μεταξύ φοιτητών, καθηγητών και εργαζομένων, κατά την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Στην κυβέρνηση που κρατούσε το τιμόνι της χώρας τον Αύγουστο του 2014 θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες για την πρόσφατη εμπλοκή στον διαγωνισμό πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), λόγω του θέματος που ανέκυψε την Παρασκευή, με την εγγυητική επιστολή.

«Απόβαση» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε το κόκκινο σκαθάρι, ο σημαντικότερος εχθρός των φοινικοειδών, που «κατέφαγε» ήδη έναν φοίνικα στο πανεπιστημιακό campus.

Κλειστά είναι σήμερα τα δημοτικά σχολεία των οικισμών Βάκου, Ισάλου και Αμαράντων, ενώ στον τελευταίο δεν θα λειτουργήσει και το νηπιαγωγείο, με απόφαση της δημοτικής Αρχής, λόγω των πλημμυρών που σημειώθηκαν στη Ροδόπη από το βράδυ του Σαββάτου, καθώς και το δημοτικό σχολείο Εργάνης, όπου πλημμύρισε αίθουσα διδασκαλίας.

Βραβεία αριστείας για την ακαδημαϊκή και ερευνητική πορεία τους θα απονείμει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε καθηγητές του, φοιτητές, απόφοιτους, σε φοιτητικές ομάδες, όπως και σε μονάδες του ιδρύματος για την προσφορά τους στην ακαδημαϊκή λειτουργία, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στην αίθουσα τελετών της παλιάς Φιλοσοφικής…

Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα, γίνεται «ZeniΘ», και καθίσταται ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, καθώς εκτός από φυσικό αέριο ήδη προμηθεύει και ρεύμα σε όλη την Ελλάδα, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Περισσότερες πινακίδες οχημάτων έχει παραλάβει φέτος η εφορία Καλαμαριάς σε σχέση με πέρσι, όπως δήλωσε ο υπάλληλος της αρμόδιας ΔΟΥ, Βασίλης Αποστόλου, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9fm".

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε ρεπόρτερ του THOUSANDNEWS.GR και εσείς. Στείλτε μας κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο στα email μας:

info@thousandnews.gr

thousandnews.gr@gmail.com

 

ΑΡΘΡΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα καθ' όλη την διάρκεια της μέρας; Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι...